Läxhjälp

Nu erbjuder vi läxhjälp varje torsdag på Charlottenborgs fritidsgård mellan kl.18-19:30. Där finns det vuxna ifrån Motala Futsal Klubben som hjälper barnen med skolarbete.

Ordförande Mille säger så här om initiativet, det är oerhört viktigt att vi som klubb verkar bland ungdomarna och att vi arbetar för ett bättre samhälle. Vi gör det här för att skapa förutsättningar för ungdomarna i stan och hoppas med detta kunna ge dem en bra start för framtiden.

Vi arbetar ideellt och samarbetar med de aktörer som finns på området och responsen har bara varit positiv ifrån alla som vi pratat med. Vi hoppas att vi ska kunna göra det här under hela hösten och så får vi utvärdera arbetet inför en eventuell fortsättning.

//MFK

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s