Inför!

Inför helgens match som spelas den 24/11 kl.10:00 på bortaplan mot Norrköping Futsal Klubb U.

Efter en tung inledning av serien och grus i spelet, kunde laget äntligen vinna stort med 10-4 på hemmaplan. Mille som idag är ordförande och grundare av Motala Futsal Klubb säger så här om den tunga inledningen, senaste segern och helgens seriematch.

Stort grattis till den senaste segern, kan du beskriva känslan efter den efterlängtade segern?

Tack, en väldigt härlig känsla att äntligen få vinna. Viktigt att ta våra tre första poäng i seriespelet och den känslan ska vi ta med oss in i nästa match.

En seger på de tre senaste matcherna, är det som ni förväntat er?

Nej, absolut inte! Vi hade nog förväntat oss mer av spelet och laget. Men det som vi kan se är att vii har börjat komma igång nu och fått tillbaka hela våra trupp och vi vet att selet kommer att lossna förr eller senare.

Vad tar ni med er ifrån senaste segern?

Det vi tar med oss är att vi försökte spela och skapar chanser, även om vi inte kom upp i nivå. Men också att vi lyckades sätta vissa delar i spelet som vi jobbat på i träning.

Vad ser du som viktigaste för att ni ska kunna fortsätta att vinna matcher?

Att hitta glädjen i spelet och att kämpa för varandra. Men minst lika viktigt är det att vi visar hjärta på plan och det är inget tvivel på att vi kommer göra det.

Hur ser det ut i laget inför söndagens bortamatch?

Som jag redan nämnt så får vi tillbaka hela truppen och spelare som inte varit tillgängliga innan vilket känns skönt. Sedan är alla friska vilket gör att konkurrensen är stentuff och det gör bara att killarna i laget är 100% mer fokuserade än innan.

Vad vet ni om motståndarna?

Vi vet att det är ett bra lag som jobbar varandra och att man har ett bra anfallsspel, men vi vet vad vi är kapabla till också så det kommer nog att bli en väldigt bra match mellan två bra lag.

//MFK

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s